Soluții Construcții
Fie că este vorba despre soluţionarea unor probleme de structură sau aspecte cauzate de uzură sau pur şi simplu se doreşte efectuarea unor modificări de interior şi/sau exterior ale construcţiei, avem “pachetul” necesar efectuării oricăror lucrări de restaurare, renovare, consolidare: echipe experimentate, echipamente şi tehnologii moderne, o metodologie de lucru la cele mai înalte standarde ale industriei.
Totul presupune o planificare riguroasă ţinând cont de gradul de rezistenţă al construcţiei, reglementările în vigoare, dorinţele Beneficiarului, un univers de timp realist şi un buget agreat.
Dezvoltări imobiliare
Aria noastră de expertiză nu acoperă doar zona de renovare, restaurare sau amenajare a unor spaţii existente, ci avem capacitatea şi experienţa necesare dezvoltării oricărei lucrări arhitecturale. Putem deci dezvolta de la zero proiecte imobiliare mari, pentru sectoare diverse – rezidenţial, comercial, din industria ospitalităţii, clădiri de birouri, etc.
Avem echipe calificate în acest sens, lucrăm cu subcontractori care respectă întru totul metodologia noastră de lucru şi criteriile de calitate de la care nu facem rabat, toate serviciile sunt efectuate în conformitate cu cele mai înalte standarde din industrie, folosind cele mai moderne tehnologii şi echipamente.
Cum lucrăm
Indiferent că vorbim despre soluții corporate de amenajare pentru spații de birouri, industriale, retail, din zona HoReCa, sau pentru orice alt tip de profil, toate proiectele pleacă de la înțelegerea situației curente şi trec printr-o serie de etape intermediare minuțioase până a ajunge la implementare.
1. Evaluarea spațiului de lucru
Este etapa în care discutăm cu beneficiarii, înțelegem cultura specifică şi imaginea finală ce se doreşte a fi proiectată, analizăm spațiul din punct de vedere al amplasării, identificăm oportunități şi limitări, definim nevoi, cerințe şi aşteptări. Obținem deci o viziune de ansamblu asupra proiectului.
2. Planificarea spațiului
Venim cu o primă propunere a soluțiilor pentru noul spațiu pe zona de compartimentare. Este momentul în care, plecând de la arhitectura spațiului şi de la cerințele de funcționalitate, propunem direcții de compartimentare şi proiectare de instalații.
3. Definirea conceptului de design
Orice proiect reuşit are la bază premisele unui mix optim între tehnic şi artistic. Dimensiunea funcțională trebuie complimentată de un design pe măsură, prin amenajări potrivite: finisaje speciale, materiale, mobilier, soluții de iluminat, sisteme audio-video, branding. Este etapa în care vizăm îmbinarea criteriilor de ordin funcțional cu cele de ordin estetic, elementele de organizare a spațiului cu cele ce țin de identitatea vizuală a companiei. Obținem definirea conceptului de design până la cel mai mic detaliu şi avem graficul de execuție, cu detalierea tipurilor de lucrări, de instalații, termene de implementare, bugetare.
4. Evaluarea proiectului şi alegere soluției
Este etapa în care evaluăm împreună cu beneficiarul opțiunile ce vor alcătui soluția finală şi alegem varianta care răspunde cel mai bine cerințelor de design şi buget. Avem undă verde pentru a da viață conceptelor şi planurilor agreate.
5. Execuție şi implementare
Trecem deci de la dimensiunea teoretică, descriptivă, la cea practică: varianta agreată se materializează şi livrăm la final o soluție la cheie, în termen şi în bugetul stabilit.
6. Servicii de mentenanță
Suntem alături de beneficiarii proiectelor şi după implementarea acestora, oferind suport pe parte de mentenanță pentru echipamentele de instalații şi nu numai.